04 / 05 / 2024

Kurtköy Euro City adres! 115 bin 500 liraya!

Kurtköy Euro City adres! 115 bin 500 liraya!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Kurtköy Euro City adres ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Euro City Evleri projesinde daireler bu yıl Aralık ayında teslim ediliyor...




Euroil İnşaat tarafından hayata geçirilen Euro City Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor. Kurtköy Euro City adres bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Euro City Evleri projesi 5 blok olarak tasarlandı. Kurtköy Euro City Evleri projesinde blokların kat sayısı 10 olarak belirlendi. Kurtköy Euro City Evleri teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirtiliyor.


Kurtköy Euro City Evleri satış ofisi ile 444 36 02 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kurtköy Euro City Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Kurtköy Euro City Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Euro City Evleri'nde konut fiyatları 115 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor.


Kurtköy Euro City Evleri projesi 13 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor. Kurtköy Euro City Evleri projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.



Kurtköy Euro City nerede?

Kurtköy Euro City adres : Yenişehir Mh. Reyhan Cd. No: 43 Pendik/İSTANBUL



Kurtköy Euro City iletişim

Telefon: 444 36 02

Web: www.eurocity.com.tr


projeye sor



Geri Dön