28 / 04 / 2024

Kurtköy Euro City iletişim!

Kurtköy Euro City iletişim!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Kurtköy Euro City iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Kurtköy Euro City projesinde fiyatlar 115 bin 500 liradan başlıyor...




Euro City Evleri projesi  Euroil İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Euro City Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Kurtköy Euro City iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Euro City Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak tasarlanan Kurtköy Euro City Evleri projesi 10 katlı olarak inşa ediliyor.


Kurtköy Euro City iletişim için 444 36 02 numaralı telefonu arayarak, Kurtköy Euro City satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Euro City Evleri projesinde fiyatlar 115 bin 500 liradan başlıyor.


Kurtköy Euro City Evleri projesi 13 bin 500 metrekare arsada inşa ediliyor. Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Kurtköy Euro City projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Kurtköy Euro City nerede?

Yenişehir Mh. Reyhan Cd. No: 43 Pendik/İSTANBUL



Kurtköy Euro City iletişim 

Telefon: 444 36 02

Web: www.eurocity.com.tr


projeye sor



Geri Dön