30 / 04 / 2024

Kurtköy Euro City'de 110 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Kurtköy Euro City'de 110 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Dairelerin 110 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Euro City Kurtköy projesi İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



Euroil İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Euro City Kurtköy projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy bölgesinde yükseliyor.


5 bloktan meydana gelen Euro City Kurtköy, toplam 13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor.


Blokların 10 katlı olarak tasarlandığı Euro City'de, hidrofor, otopark, yüzme havuzu, asansör, uydu, güvenlik, çocuk parkı, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar mevcut.


Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın mesafede inşa edilen Kurtköy Euro City'de tapular hemen teslim ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 44 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Teslimlerin 2014 Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Euro City Kurtköy Evleri'nde konut sahibi olmak için yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar banka kredisi ile yüzde 0,69 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,74 faiz oranıyla 120 ay taksitlendiriliyor.


Eurocity Kurtköy'de satışta olan stüdyoların fiyatları 120 bin TL'den, 1+1 dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Telefon:  444 36 02

Web Adresi: www.euroil.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön