27 / 04 / 2024

Kurtköy Evra Life'ta hafriyat çalışmaları başladı!

Kurtköy Evra Life'ta hafriyat çalışmaları başladı!

Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı. Yine Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri Mart ayı içinde Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in katılımıyla atıldı.




Oto World Asya, Statü Park ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı. Yine Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri Mart ayı içinde Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in katılımıyla atıldı. 

Bölgenin kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran projenin metrekare birim fiyatian 2 bin 500-3 bin 500 TL olarak belirlendi. 



Teslimler Mart 2016'da 

Kurtköy Reyhan Caddesi'nde hafriyat  çalışmalarının başladığı projede 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlenen ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile dikkat çeken Evra Life 10 bin metrekare alanda 3 blok olarak konumlanıyor. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, fitnesi center, sauna, spor salonu, basketbol ve voleybol alanlan ile yürüyüş planlan gibi sosyal alanlar yer alıyor. 




Geri Dön