Konut

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...


Konut fiyatlarının her geçen gün arttığı Pendik Kurtköy markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam ediyor, bölgenin 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. 


Pendik Bölgesinde Emlak ve Konut Proje Satış sektörünün önde gelen kuruluşlarından Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul’ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz, Pendik Kurtköy'ün kısa sayılacak bir zaman diliminde  İstanbul  'un önde gelen merkezlerinden biri haline geldiğini, konumu itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na, hastanelere, üniversitelere ve  alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle günümüzde yatırım açısından öne çıkan merkezler arasına girdiğini belirtiyor. 


www.konutatolyesi.com

Konut Atölyesi Adres: Kurtköy Mah. Ankara Cad. Kuzuluk Sok.  No:2 Kat:1-2-3 Pendik/İSTANBUL