Proje Güncel

Kurtköy Modakent Terminal nerede?

Kurtköy Modakent Terminal nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Modakent Terminal projesinde yer alan konutların tamamı farklı metrekarelerde 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Modakent Terminal projesi Modakent A.Ş. imzası ile hayata geçiriliyor. Kurtköy Modakent Terminal nerede sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Modakent Terminal projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutların tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Dairelerin alanları ise 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare olarak belirlendi.


Kurtköy Modakent Terminal nerede sorusunun cevabı İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesi olarak yanıtlanıyor. Kurtköy Modakent Terminal'de toplam 216 adet daire ve 13 adet ticari birim bulunuyor.


Kurtköy Modakent Terminal ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV imkanı sağlanıyor. Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy ne zaman teslim sorusunun cevabı ise 24 ay sonra olarak belirlendi.


Modakent Terminal projesinde yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, teras bahçe, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Kurtköy Modakent Terminal nerede?

Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul


Kurtköy Modakent Terminal iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com