29 / 04 / 2024

Kurtköy WRoof'da 1+1'ler 270 bin TL'ye!

Kurtköy WRoof'da 1+1'ler 270 bin TL'ye!

Cumhuriyet gazetesi Ekonomi sayfası yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü haberinde Kurtköy WRoof projesini değerlendirdi. Projede konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.



Kurtköy, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın her geçen gün yoğunlaşması dolayısıyla gündemimizden düşmüyor. Bölge, yatırıma ilk açıldığından bu yana projelerin çok çeşitlenip farklılaşmasına, bölgede nüfusun artmasına rağmen proje fiyatlarındaki artış aynı oranda olmadı. İstanbul genelini merkeze uzak projeler bazında değerlendirecek olursak, Kurtköy bölgesi hâlâ hak ettiği metrekare fiyatlarına ulaşmadı. Kurtköy'ün bu fiyatlara aslında ne mutlu kiulaşmamasının en büyük sebebi kendi müteahhitlerini yaratmış olması. Bölgede çok fazla proje geliştiren inşaat firmalarına baktığınız zaman neredeyse tamamı İstanbul Anadolu yakasında proje geliştiren firmalar. Çoğunluğu da sadece Erguvan-Demirbaş ortaklığıyla projelendirilen WRoof da yaşam Ocak 2016'da başlayacak. Kurtköy'de yeni inşaatlar hayata geçiriyor. Dolayısıyla da bu lokasyonun dertlerini, ihtiyaçlarını, vatandaşın taleplerini çok iyi biliyorlar. Elbette hepsi için bu tespfti yapmak mümkün değil. Ancak şimdi sizlere proje ve şirket bazında inceleyip gördüklerimi aktaracağım bir projeden bahsetmek isterim; WRoof Kurtköy. Projeyle ilgili ilk ve sanırım tek eleştirimi yapayım. WRoof adını duyduğumda devamının New York, Los Angeles olması beklentisi doğuyor insanda. Ancak proje Kurtköy'de. Keşke bu kadar özenli hazırlanmış projelerin isimleri Türkçe olsa. 


5.5 mt tavanlı loftlar 

WRoof Kurtköy, teras daireleri loft olarak tasarlanmış ve inşa edilmiş bir proje. Bana sorarsanız WRoof un en özellikli daireleri de bu loftlar zira tavanları 5.5 metre ve evin içinde kullanılan kolonlar mekânları bölmeyecek şekilde konumlandırılmış. Kaç metrekarelik bir daire alırsanız alın metreküp hesabı yaparak projeyi değerlendirdiğinizde hem yatırım olarak avantajlı hem de size hissettirdiği metrekare açısından da ferah daireler. Projenin şu andaki en büyük avantajı teslimata çok kısa bir süre kalması. Aralık 2015 teslimi daireler, hemen kiraya verilebilir. Bir inşaat projesini değerlendirirken üzerinde ısrarla durmak gereken konu da o projeyi gerçekleştiren müteahhit firma. Erguvan İnşaat'ın Genel Müdürü Emre Maraşlı, sektörün en genç isimlerinden biri. Kendisinin adını en son buradaneolsun.com sitesi üzerinden potansiyel müşteriyle beraber yeni projesinin özelliklerine ve adına karar vermesiyle duymuştuk. Sektörde bir ilki gerçekleştiren Maraşlı, inşaat sektöründeki en vizyoner yaklaşımlardan birini gerçekleştirdi. Maraşlı WRoof projesiyle ilgili "Kendi oturacağım proje" tanımını yapıyor ve ekliyor: "Kendi oturmayacağımız projeleri zaten hayata geçirmiyoruz". 


http://wroofkurtkoy.com/ 


Ceren KUMBASAR/Cumhuriyet


Geri Dön