30 / 04 / 2024

Kurtköy Zin D Natura nerede?

Kurtköy Zin D Natura nerede?

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

İçerisinde 89 adet konutun bulunduğu Kurtköy Zin D Natura nerede? sorusu için detaylı yanıtları haberimizde bulabilirsiniz...





3-4 katlı 5 blok halinde yükselen  Zin D Natura  projesi  lokasyon olarak İstanbul'un Kurtköy bölgesinde yükseliyor. İnşaat alanı 11 bin 44 metrekareye yayılan Kurtköy Zin D Natura 'nın yüzde 80'lik kısmı yeşil alana ayrıldı. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Kurtköy Zin D Natura 'da satışlar sürüyor.  Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.  girişimi ile yükselen projede daire başına 107 metrekare yeşil alan mevcut durumda. Kurtköy Zin D Natura nerede? sorusuna geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Kurtköy Zin D Natura fiyat listesi: 


1 oda 1 salon konutlar 175 bin TL, 


2 oda 1 salon konutlar 250 bin TL, 


3 oda 1 salon konutlar 290 bin TL olarak belirlenen fiyatlarla sahiplerini bekliyor. 


Banka kredisiyle daire alınabilen Kurtköy Zin D Natura projesinde bunun için önce yüzde 25'lik konut bedeli peşin olarak ödeniyor. Kalan miktar içinse kredi kapsamında vade yapılıyor.



Kurtköy Zin D Natura nerede?



Açık ve kapalı otopark, hobi bahçeleri, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve yürüyüş parkurları gibi imkanları barındıran Kurtköy Zin D Natura projesi konum olarak Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E5 yollarına 'na yakın lokasyonda yükseliyor. 


 Kurtköy Zin D Natura nerede?


Kurtköy Zin D Natura nerede? Kurtköy Zin D Natura adres: Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy-Pendik - İSTANBUL


Kurtköy Zin D Natura telefon: 0216 482 95 34



Telefon: 0216 482 95 34

Web Adresi: http://www.zind-natura.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön