06 / 05 / 2024

Kuşadası Aqua Fantasy Hotel'e uluslararası ödül

Kuşadası Aqua Fantasy Hotel'e uluslararası ödül

Avrupa'nın önde gelen turizm acentelerinden olan TUI TRAVEL PLC, İzmir'in Selçuk ilçesindeki Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı'nı altın ödüle değer gördü



Avrupa'nın önde gelen turizm acentelerinden olan TUI TRAVEL PLC, İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı'nı "en iyi konaklama tesisi" dalında altın ödüle değer gördü.

Aqua Fantasy Hotel Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, TUI'nin yaptığı değerlendirmede, otelde konaklayan misafirlerin ilgi ve beğeni düzeyinin yükseldiğini belirterek, "Ülkemiz turizmi adına çok önemli ve büyük bir ödül aldık" dedi.

Altıparmak, TUI ve First Choice ile çalışan oteller arasında sadece en üstün müşteri memnuniyetinin yüksekliğinin yanı sıra, konaklayanlar tarafından da en az şikayet edilen otel olduklarını belirtti.

Aqua Fantasy'nin, TUI ve First Choice birleşmesiyle oluşan dünyanın en büyük tur operatörünün çalıştığı oteller arasında, su parklı hotel kategorisinde, Türkiye'de yer alan ilk ve tek otel olduğunu ifade eden Altıparmak, şunları söyledi:

"2004 yılında başlayan yatırımla birlikte, Aqua Fantasy'nin yatak kapasitesinin çok yüksek olması ve Avrupa'nın en büyük Aqua Parklı hoteli konumuna gelmemiz, Ege Bölgesi turizmine büyük katkı sağlamaktadır. Bize gelen yurt dışı yolcu yoğunluğundan dolayı,  İzmir  Adnan Menderes Havaalanına eklenen yurt dışı direk uçuşların sayısı kayda değer şekilde arttı. Bu uçuşlardan, şu anda tüm bölge otelleri ve otel dışındaki çeşitli yan meslek grupları yarar sağlıyor. Uçak sayısının artması ile Kuşadası yeniden yabancı gruplar için cazibe merkezi oldu. Bölge otellerindeki doluluk oranı, şimdiden Antalya otellerinden daha yüksek seviyeye ulaştı."

Aqua Fantasy Aquapark Hotel&SPA Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak ve Genel Müdürü Haluk Alay'a ödülü, Bodrum'da düzenlenen törende, TUI Türkiye direktörü Paula Sullivan verdi.
Dünya


Geri Dön