28 / 04 / 2024

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.



Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş "Beks Otel Projesi'nin" kapasite artışı için ÇED'e başvurdu." Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini başlatmıştı.

Şirket, Aydın'nın, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah mahallesi, Yavansu mevkii adresinde, tapunun 780 ada, 42 parsel numarasında kayıtlı toplam 17.380,40 metrekarelik arazi üzerine 320 oda kapasiteli otel inşa etmeyi planlıyor.

Kuşadası Beks Otel in oda sayısı 320 ye çıkıyor!

Alınan ÇED kararı ardından, proje kapsamında değişiklik meydana gelmiş ve yeni durumda projeye 80 adet oda daha ilave edilerek, oda sayısının 320 adet olması hedefliyor.

Gerçekleştirilmesi planlanan proje, 5 yıldızlı otel projesidir. Projenin gerçekleştirileceği 780 ada, 42 parsel alanında mevcut durumda ÇED Gerekli Değildir Kararı alınması sonrası inşaata başladı.

Proje kapsamında otel A, B ve C Blok olmak üzere 3 ana bloktan oluşuyor. Her iki blokta, zemin altı 3 kat, zemin kat, zemin asma kat ve 7 kat ve çatı katından meydana geliyor.

Kuşadası Beks Otel in oda sayısı 320 ye çıkıyor!

Kurulacak otelde odalar, A ve B bloklarda bulunan 7’şer katta bulunacak ve toplam 320 adet odadan oluşacak.

Tesiste bulunan her katın ayrıntılı oda tipi, oda sayısı, yatak sayısı, kapladıkları alan ile tesis içi ve dışında yer alan tüm ortak kullanım alanları ile yapılacak diğer tüm yapıların (havuz, sosyal tesisler, restoran, yeşil alanlar vs) miktar ve alanları Bölüm 1.2.3 ‘de verilmektedir. İşletme, kıyı alanında herhangi bir kıyı yapısı inşa etmeyi planlanıyor.

Proje kapsamında kurulacak otopark, 16 adet araç kapasiteli açık ve 91 adet araç kapasiteli kapalı otopark şeklinde olacak olup, toplam 107 adet otopark bulunacak.

Söz konusu projenin 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olması bekleniyor.

O ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor!

İBB'nin 'Yabancıya konut satışı askıya alınsın' önerisine sektörden yanıt geldi!

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?


Geri Dön