05 / 07 / 2024

Kuşadası Fu Green Concept Villaları'nda yaşam başladı! 

Kuşadası Fu Green Concept Villaları'nda yaşam başladı! 

FUYAPI’nın, Kuşadası Davutlar bölgesinde yapımını tamamladığı, 52 villadan oluşan Fu Green Concept Villaları projesinde yaşam başladı.



Kuşadası’nda oluşturduğu modern ve konforlu yaşam alanları ile bugüne kadar 400 aileye ev teslimatını gerçekleştiren FUYAPI’nın, Kuşadası Davutlar bölgesinde yapımını tamamladığı, 52 villadan oluşan Fu Green Concept Villaları projesinde yaşam başladı.

TOPLAM 52 VİLLADAN OLUŞUYOR!

Kuşadası Davutlar bölgesinde 24.000 metrekare alan üzerine kurulu Fu Green
Concept Villaları, doğa ile iç içe, zeytin ve çam ağaçları ile bezenmiş, tabiat harikası Samson Dağları'nın eteklerinde yer alıyor.

Proje denize olan 5 dakikalık yakınlığıyla çok özel bir lokasyonda bulunuyor. Doğa ve deniz tutkunları için olağanüstü imkanlar sunan Fu Green Concept Villaları 40 adet ikiz, 12 adet müstakil villadan oluşuyor.

4+1 müstakil villaların tamamının ve 3+1 ikiz villaların büyük çoğunluğunun satışının tamamlandığı ve villa sahiplerinin tapularını alarak yaşamın başladığı projede 1.500 metrekarelik sosyal aktivite alanı yer alıyor.

Lüks ve doğal yaşamın en ince ayrıntıları ile uygulandığı proje, temiz oksijen kaynağı Samson Ormanlarına ise 500 metre mesafede bulunuyor.

Kuşadası Fu Green Concept Villaları nda yaşam başladı! 

SOSYAL ALANLAR!

Yaşamın başladığı, Fu Green Concept Villaları projesi 3+1(186 m2 brüt) ve 4+1(245 m2 Brüt) villa seçenekleri ile her villanın ortalama 200 metrekare kendine özel bahçesi ve özel otopark alanı bulunurken, müstakil villalarda 28 metrekarelik özel havuz, ikiz villa konseptinde ise her ikiz villa için yaklaşık 45-50 metrekare arasında değişen set havuzlara verandanızdan girebilme imkanı sunuyor. Konforunuz için her türlü ayrıntının düşünüldüğü proje cumba detayı, yüksek tavanları, taş döşeme duvarları ve pergolalarıyla Ege mimarisinin tüm özelliklerini yansıtan bölgenin en prestijli sürdürülebilir projesi olarak ön plana çıkıyor.

FU GREEN CONCEPT NEREDE? 

Doğal zenginlikler ile lüks yaşamın bir araya getirildiği bu özel proje Kuşadası’na 15 dakika,  İzmir  Adnan Menderes Havaalanına 78 dakika, Milli Park’ı bünyesinde barındıran Güzelçamlı’ya komşu, Efes Antik Kenti’nin yer aldığı Selçuk’a 20 dakika, İzmir’e ise 1 saat mesafede yer alması ile villa sahiplerine müthiş bir lokasyon avantajı sağlıyor.

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Geri Dön