03 / 05 / 2024

Kuşyuvası Tüneli yapımı devam ediyor!

Kuşyuvası Tüneli yapımı devam ediyor!

Alanya- Karaman yolunu kısaltacak olan Kuşyuvası yol çalışmasında yapılan tünel çalışmaları devam ediyor. Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Belediye Başkanı Hayri Samur, Kuşyuvası yolunda tünel yapımını yerinde inceledi...



ALANYA - Karaman yolunu kısaltacak olan Kuşyuvası yol çalışmasında yapılan tünel çalışmaları devam ediyor. Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Belediye Başkanı Hayri Samur, Kuşyuvası yolunda devam eden yol ve tünel yapımını yerinde inceledi. Yapıcı firma ENEZ İnşaat Tünel Şefi Jeoloji Mühendisi Zekeriya Önümlü ile görüşüp bilgi alan Belediye Başkanı Samur, 5 adet tünel yapılacağını, bu tünellerin toplam uzunluğunun 2 bin 643 metre olduğunu ve bin 283 metresinin bittiğini kaydetti.
Emeği geçenlere teşekkür Başkan Samur, "Öncelikle yolda büyük emeği olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, Karaman Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Valisi, kaymakamlar, Antalya ve Konya Karayolları bölge müdürleri, bürokradar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Milat

Geri Dön