28 / 04 / 2024

Kütahya Grup, Afyon'un en büyük termal ve kongre otelini yapıyor!

Kütahya Grup, Afyon'un en büyük termal ve kongre otelini yapıyor!

Kütahya Grup bölgenin en büyük turizm yatırımı olan Güral Afyon Wellness & Convention isimli kongre ve termal otelini sonbahar aylarında hizmete açmaya hazırlanıyor... Otel, ilerleyen dönemlerde, iş yoğunluğuna göre, çalışan sayısını artıracak...



Otelde teknolojik alt yapıya sahip 11 ayrı toplantı odası, maksimum bin 500 kişilik konferans kapasitesi, 6.200 m2lik SPA merkezi ile her yaş grubuna hitap edecek 2.200 m2lik oyun ve sosyalleşme alanları yer alıyor.

Her otel iş dünyası düşünülerek tasarlanıp, inşa edilmiyor. İş insanlarının gereksinimleri gözetilerek tasarlanıp donatılan iş otellerinin kimisi ulaşım kolaylığına, kimisi de teknolojik altyapıya odaklanıyor. Bünyesinde Kütahya Porselen, Kütahya Seramik gibi sektörünün lideri şirketleri barındıran Kütahya Grup da iş dünyasının gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanan Afyon Wellness & Conventionı bu yıl sonbaharda hizmete açmaya hazırlanıyor. Fonksiyonellikle zarafetin bir araya getirildiği, her türlü teknolojik donanıma sahip Güral Afyon Wellness & Convention, bölgenin en büyük termal ve kongre oteli olacak.

Ege Bölgesinin en büyük SPA merkezi 424 oda, 686 yatak ve 977 kişi kapasiteli Afyon Wellness & Conventionın 208 standart
odası, 8 engelli odası, 110 deluxe odası, 10 corner deluxeü, 10 suiti, 4 kral dairesi, 36 dublex odası, 36 dublex aile odası ve 2 queen suit odası bulunuyor. Bütün bunların yanı sıra 6 bin 200 metrekarelik SPA merkezine de sahip olan otelde insanların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik wellness, antiacing ve tedavi hizmetleri de sunuyor olacak. Afyon Wellness & Conventionın sunduğu avantajlar bunlarla sınırlı kalmayacak. Otelde açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra her yaş gurubuna hitap edebilecek 2.200 metrekare büyüklüğünde oyun ve sosyal alanlar da yer alacak.

Gerek sunduğu konfor gerekse hizmet anlayışıyla bölgesinde bir ilke imza atacak olan otel, Egeye istihdam konusunda da katkı sağlayacak. Yönetim kadrosunun yanı sıra 250 kişiye iş imkanı sağlayacak olan otel, ilerleyen dönemlerde, iş yoğunluğuna göre, çalışan sayısını artıracak.

11 ayrı toplantı salonu

Misafirlerin ihtiyaç duyacakları her tür konforun ve kullanım rahatlığının düşünüldüğü Güral Afyon Otelde biri üçe bölünebilir balo salonu olmak üzere 11 ayrı toplantı odası bulunuyor. Otelde teknolojik alt yapıya uygun olarak hazırlanan toplantı odalarının yanı sıra 1.000 kişilik bir konferans salonu, termal SPA merkezi, fizyoterapi merkezi, özel aktivite alanları da yer alıyor. Kolonsuz olması nedeniyle daha elverişli kullanılabilen balo salonunda ise 1.500 kişi ağırlamak mümkün.

Özel tasarım mobilyalar

Termal kür ihtiyacı olan misafirler, çocuklu aileler, toplantı grupları, şirket misafirleri gibi farklı gruplardan ziyaretçilere hizmet verecek olan Güral Afyon Wellness & Conventionın dikkat çekici bir başka özelliği de otele özel tasarlanan mobilyaları. Her mekanın özel görünmesi gerektiği düşüncesiyle hareket edilen Güral Afyon için tasarlanan mobilyaların hepsi özel üretim olacak. Mobilyalar Kütahya Grup için mobilya imal eden Odeion Mimarlıkın imzasını taşıyacak.

 

GÜRAL AFYON WELLNESS & CONVENTIONDA NELER VAR

Toplam oda sayısı: 424
11 ayrı toplantı odası
Balo kapasitesi: Maksimum 1.000 kişilik
Konferans kapasitesi: Maksimum 1.500 kişilik
SPA merkezi: 6.200 m2
Oyun ve sosyalleşme alanları: 2.200 m2

GÜRAL AFYON WELLNESS & CONVENTIONIN ODA DAĞILIMI

208 Standart Oda
110 Deluxe Oda
36 Dublex Oda
36 Dublex Aile Odası
10 Corner Deluxe Oda
10 Suit Oda
8 Engelli Odası
4 Kral Dairesi
2 Qeen Suit Oda


Geri Dön