01 / 05 / 2024

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 



Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında gram ve çeyrek altın yer alıyor. Hem altını olanlar hem de altın almak isteyenler altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor.

Yaptığı açıklamada son günlerde artış göstererek altın fiyatlarında, yıl sonuna kadar yükselişin beklendiğini dile getiren Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu gram ve çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını da açıkladı. İşte detaylar...

Ege'de Son Söz'den Diren Çelik imzalı habere göre son dönemlerde gündemden düşmeyen altın fiyatları, artan enflasyona ve dünyadaki gelişmelere bağlı şekilde  son günlerde yukarı yönlü artış gösteriyor. Açıklanan resmi rakamlara göre altının gramı 2 bin TL seviyelerinde seyrediyor. Çeyrek altın; 3 bin 350 TL'den, Cumhuriyet altını da 13 bin 650 TL'den satılıyor.

Yaptığı açıklamada altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayan  İzmir  Kuyumcular Odası Başkanı Murat Buyrukçu altına yatırım önerilerinde de bulundu.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

 

ALTIN YATIRIMCILARINA FIRSAT VERİYOR 


İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Buyrukçu yaptığı açıklamada altın fiyatlarının yukarı doğru bir çıkış eğilimi olduğunu fakat şu an durağan bir dönemine girdiğini söyleyerek, "Bu durağan dönemde altın hem alıcılarına hem de yatırımcılarına alım fırsatı verdi. Şu an altın almanın tam zamanı… Bu dönem altın alımı için adeta büyük bir fırsat. Bunun arkasından piyasalarda bir yükseliş bekleniyor” diye konuştu.

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞ


Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili yaptığı açıklamada sene sonuna kadar altın fiyatlarının artacağını dile getiren İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Buyrukçu, “Geçen yıl ile bu yıl arasında yüzde yüzlük bir artış var. Geçen sene 1.000 TL civarında olan altın; bu yıl 2 bin TL civarlarında rakamları gördü. Eğer yaşanan bu durumun bu seneye de yansıyacağını düşünürsek uzmanlar, gram altının 3 bin Türk Lirası, çeyrek altının da 4 bin Türk Lirası gibi rakamları bulacağını belirtiyor. Altın fiyatları yıl içerisinde artacak. Şu an altına yatırım yapmanın tam zamanı” diye konuştu.

 

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön