Altın & Gümüş

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Altın fiyatlarındaki ani yükselişlerden dolayı kuyumculardan vatandaşı şok edecek hamle geldi. Gram altın ve çeyrek altın satışları durdu. İşte ayrıntılar... Peki neden gram altın ve çeyrek altın satışı olmuyor? İşte merak edilenler

Kuyumculardan altın almak için giden vatandaşlar kuyumcuların gram ve çeyrek altın için işlem yapamıyoruz sözleri üzerine şoka uğradılar. Peki neden gram altın ve çeyrek altın satışı olmuyor? İşte merak edilenler...

Altının gram fiyatının  980 lira seviyesini geçmesinin ardından İstanbul'daki kuyumcular başta olmak üzere bir çok kuyumcu gram ve çeyrek altın için kredi kartı veya diğer kartlar için post cihazı kullanarak satış yapamadıklarını söylediler. 

Kuyumcular post cihazı kullanarak altın almak isteyenlere işlem yapamıyoruz diyerek geri çevirmeye başladılar. Bunun nedeni ise zarar etmeleri olarak ifade ediyorlar. 

ALTIN YÜKSELİYOR,KUYUMCULAR ZARAR EDİYOR

Yaz aylarınını gelmesi ile düğün sezonu da açıldı ve altına olan talep gittikçe yükseldi. Banka kartı veya kredi kartı ile altın almak isteyen vatandaşlar ise kuyumculardan işlem yapamıyoruz cevabı aldı.  Bankaların pos komisyon ücretlerini arttırdığını söyleyen kuyumcular, komisyon ücretlerinden dolayı zarar ettiklerini söylediler.

KUYUMCULAR: ''BATACAĞIZ''

Mayıs ayının gelmesi ile düğünlerin artması altın alımlarını artırdı. Fakat altın alırken akit yerine kredi kartı veya banka kartı ile işlem yapılması durumunda komisyon ücretlerinin fazla olmasından yakınan kuyumcular ''batacağız'' dedi. 


Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu ücretlerin fazla olmasından dolayı nakit ile işlem yaptıklarını söyleyen bir çok kuyumcu elinde nakit parası olmayan vatandaşları üzdü. Elinde nakiti olmayıp altın almak isteyenler ise şimdiden dertli dertli düşünmeye başladı.

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Altın kahini Memiş'ten hayati uyarı! Yarın müdahale gelebilir! Merkez Bankası alarmda!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!