Altın & Dolar

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da... Altındaki yükseliş bugün itibariyle başladı

Altın fiyatları 31 Mayıs Çarşamba gününde yeni rekora imza attı. Altındaki yükseliş bugün itibariyle başladı. Kuyumcular ise yatırımcılar için yürekleri ağza gatiren açıklamada bulundu. Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

KUYUMCULARDAN ALTIN YORUMU GELDİ!

Kuyumcular, altın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bazı sahtekarların bilezikleri bile kuyumculara getirerek sahte altını gerçek gibi gçsterebiliyorlar. Sesinden altının gerçek mi sahte mi olduğunu anlamanın münkün olduğunu söyleyen kuyumcular piyasalarda bu durmunun sıkça yaşandığını belirtti.

 

YATIRIMCILAR ALTINLARINI SAKLIYOR!

Kuyumcular en karlşı altın hakkında açıklama yaptı. Şuanda altın yatırımcıları altınlarını kuyumculara getirmek yerine ellerinde tutuyor. Bu durum da altın fiyatlarının yükselmesine neden oluyor.

Kuyumcular altının her  zaman güvenli bir liman olduğunu belirterek, altına olan talebin gittikçe yükseldiğini açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU!

İslam Memiş, seçim süreci ile birlikte fırsatların oldukça hızlı geçtiğini söyledi.  Düğün yapacaklar ve dövizle ticaret yapanların ise düşüşleri fırsat olarak değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Öte yandan düşüşlerin kalıcı olmadığını belirten İslam Memiş, yatırımcıların dikkatli olmalarını söyledi.

 

ONS VE GRAM ALTINDA SON DURUM!

31 Mayıs Çarşamba altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları bugün atağa geçti. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altına olna talep her geçen gün yükseliyor. Yatırımcılar tarafından altın hala en güvenli liman olmaya devam ediyor.  Milyonlarca yatırımcı her gün güncel altın fiyatlarını merak edip araştırıyor. Bugün altın fiyatları atağa geçti. Bugün altının onsu 1955 dolar oldu. Gram altın ise şu sıralar 1387 TL'den işlem görüyor.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Gram altın ne kadar oldu?

Altını bilen adam İslam Memiş cuma gününü işaret etti! Gram altında yeni rakam geldi! Altın yatırımcıları hazır olun!