Toki

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...Bölge Konutları bugün itibariyle satışa çıktı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge Konutları bugün itibariyle satışa çıktı. 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara  Kent Girişi 4. Bölge projesinde yer alan 3 adet stok konut için başvuru dönemini başlattı. 

Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...


 

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge projesi için son başvuru tarihi 24 Haziran 2022 olarak belirlendi.  Kuzey Ankara Kent Girişi'ndeki konutların 1 milyon 503 bin 425 TL'den başlıyor, 1 milyon 560 bin 220 TL'ye kadar yükseliyor. 

TOKİ 81 ilde en az 100 bin konut için düğmeye bastı! Fiyatları duyan inanamadı! İşte şehir şehir proje listesi!

TOKİ 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit fırsatını kaçırmayın! 

TOKİ'den Trabzonlulara 400'den fazla ucuz konut müjdesi! TOKİ'nin en yeni projesi için tarih açıklandı!

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!