28 / 10 / 2024

Kuzey Marmara Otoyolu için Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir'de acil kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu için Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir'de acil kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimindeki yapım çalışmaları sebebiyle Arnavutköy ve Başakşehir'de yer alan bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Söz konusu karar bugünkü 32702 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.




Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimindeki yapım çalışmaları sebebiyle bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32702 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Söz konusu karara göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi Nakkaş-Başakşehir (bağlantı yolları dahil) kesimi 35-59. kilometrelerindeki yapım çalışmaları kapsamında bazı taşınmazlar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak. Bu alanlar İstanbul'un Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde bulunuyor.

İstanbul, Ankara, Bilecik ve Mersin illerindeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan o kamulaştırma kararları…

Kuzey Marmara Otoyolu için Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir de acil kamulaştırma kararı!

İstanbul, Ankara, Bilecik ve Mersin illerinde yer alanbazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin karar bugünkü 32702 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Paylaşılan detaylara göre Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 3. Boğaz Köprüsü ve bağlantı yoları dahil yol yapım çalışmaları kapsamında mega kent stanbul'daki birçok taşınmaz için acele kamulaştırma kararı verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 3. Boğaz Köprüsü ile bağlantı yolları dahil yol yapım çalışmaları kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından mega kent İstanbul’un Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerindeki 12 alanda yer alan bazı taşınmazlar;  Ankara Yavuz GES üretim tesisi ile BİL GES elektirk üretim tesisinin yapımı için Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan 17 alandaki taşınmaz; Metritepe RES üretim tesisinin yapımı için Bilecik’in Bozüyük ve Söğüt ilçelerinde yer alan toplamda 50 taşınmaz ve Bilkapalı HES elektrik üretim tesisinin yapımı amacıyla Mersin’in Mut ilçesinde yer alan toplamda 3 taşınmazın tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugünkü 32702 Sayılı  Resmi Gazete’de yayımlandı.
 

İş GYO, Marmara Park arsasını ve iki parseli daha 3 milyar TL'ye satıyor! 

Esenler Belediyesi asma katlı ve depolu 3 dükkan satıyor! Megakentte iş yeri arayanlar dikkat!

Lüks gayrimenkul şirketinden yeni adım! İtalya İşbirliği ile markalı gayrimenkul pazarında bir ilk olacak!


Geri Dön