Emlak Konut

Kuzey Yakası'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kuzey Yakası Halkalı Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı.

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

İşte Kuzey Yakası projesindeki son durum...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası çerçevesinde, 982 Ada 2 Parsel (Eski 888/3) B1 ve B2 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) Kısmi Geçici Kabulü yapıldı. 

Kuzey Yakası (İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi), kapsamında Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 16 Aralık 2022 tarihinde imzalandı.

Kuzey Yakası, İstanbul Kayaşehir'de yükseliyor. Kuzey Yakası Cadde Dükkanları iş yaşamında yepyeni bir sayfa açmak için hayata geçiriliyor. 360 bin metrekarelik İstanbul’un açılan ilk millet bahçesinin hemen yanı başında konumlanan projede, ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları ve otel yer alıyor. 

Kuzey Yakası projesi, Kuzey Marmara Bağlantı yoluna 1 kilometre, İkitelli Şehir Hastanesi'ne 3 kilometre, İstanbul Yeni Havalimanı'na 25 kilometre 5 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 32 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Projede her ihtiyaca göre tasarlanan ofisler, keyif veren bir manzaraya sahip. Huzurlu bir iş hayatı vadeden Kuzey Yakası projesinde çeşitli eğlence alanları yer alıyor. Projede biyolojik gölet, konferans salonu gibi alanlara da yer veriliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 2 Parsel (Eski 888/3) B1 ve B2 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 16.12.2022 tarihinde onaylanmıştır.

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsasına 7.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!