28 / 04 / 2024

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi'de hemen teslim konutlar 192 bin TL'ye!

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi'de hemen teslim konutlar 192 bin TL'ye!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Spradon Vadi

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi kapsamında fiyatlar ise 192 bin TL'den başlıyor



Bahçeşehir Bölgesi içinde Avrupa Yakası'nda yer alan Spradon Vadi,  Kuzu Grup  tarafından yükseliyor. 160 bin metrekarelik inşaat alanından meydana gelen Kuzu Grup  Spradon Vadi  kapsamında toplam arsa alanı ise 42 bin metrekare olarak belirlendi. 


Kuzu Grup Spradon Vadi kapsamında 1.037 konut ve 1 ticari ünite yer alıyor. Kuzu Grup Spradon Vadi Bahçeşehir'in toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olarak belirlendi. 


Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi kapsamında 28 ve 30 kattan meydana gelen 2 kulenin yanı sıra 5 adet 9 ila 12 katlı bloklar bulunuyor. 


Kuzu Grup Spradon Vadi Evleri kapsamında 524 adet 1+1, 476 adet 2+1, 37 adet 3+1 ve 4+1 düz ya da dubleks konutlar bulunuyor. 


VİDEO: Spradon Vadi havadan görüntülerini HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Kuzu Grup Spradon Vadi Konutları kapsamında yüzde 80'lik kısım yeşil alan olarak tasarlandı. Projede güneşlenme alanları, yüzme havuzları, şelaleler, yürüyüş alanları, otopark, fitness center ve Türk hamamı bulunuyor.


Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi de hemen teslim konutlar 192 bin TL ye!


Kuzu Grup Spradon Vadi satılık daire alanları 42 metrekareden başlangıç gösteriyor. Kuzu Grup Spradon Vadi satış fiyatları 192 bin TL'den başlıyor. 


VİDEO:  Spradon Vadi ile ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


Kuzu Grup Spradon Vadi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Kuzu Grup Spradon Vadi teslimleri hemen yapılıyor. 


Kuzu Grup Spradon Vadi ulaşım


Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi de hemen teslim konutlar 192 bin TL ye!


Kuzu Grup Spradon Vadi iletişim

Telefon: 444 58 98

Web adresi: www.spradonvadi.com


projeye sor



Geri Dön