29 / 04 / 2024

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.



Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.


Seapearl Ataköy'ün 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etabında, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. Seapearl Ataköy'de yer alan 202 odalı Özen otel ve 62 özel Kuzu rezidansı işletmesi için de Kuzu Grup Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı. 


Kuzu Grup olarak katıldıkları tüm fuarlarda yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da Ataköy'e olan ilgisini bire bir gözleme imkânı bulduklarını belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu üyesi Özen Kuzu, "En son katıldığımız Cityscape Turkey fuarında, SeaPearl Ataköy'den değeri 24 milyon TL olan 6 konut satışı yaptık" dedi. 



Habertürk



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Türk gayrimenkul geliştiricilerinin her yıl Dubai Cityscape Global Fuarına özenle hazırlandığına ve önem verdiğine dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, fuarda projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturacaklarını söyledi. Bunun ötesinde Türkiye'nin yatırım yapılabilir, güvenli bir liman algısını da bu yatırımcılara sunma şansı bulduklarını anlatan Kuzu, "Türkiye'de siyaset kurumu, yabancı yatırımcıların konut sektörüne verdiği önemi keşfetti. Bunu 2012 yılında çıkan mütekabiliyet yasası ile hayata geçirdi. Şimdi bir de yabancı yatırımcıya Türkiye'de oturum ve vatandaşlık hakkı verilmesi gibi konular gündemde. Biz de bu bilinçle bu yılki fuara daha büyük önem veriyoruz. Kuzu Grup olarak İstanbul Ataköy'de hayata geçirdiğimiz SeaPearl Ataköy projemiz, kendini Dubai'de bu yıl da tanıtma fırsatı bulacak" diye konuştu. 


Körfez yatırımcısı için İstanbul'un her zaman prestijli bir yer olduğunu belirten Kuzu, "Bunun yanında yatırımcıların beklentilerini karşılayacak ölçüde projeler de önemli. Bizim projemiz bu konuda yatırımcıların beklentilerini karşılıyor. 


Deniz, ulaşım kolaylığı, dizayn gibi birçok etken projelerimizin yatırımcılar tarafından tercih edilmesini sağlıyor" dedi. Kuzu, Cityscape'de satış yapma konusunda beklentilerinin de yüksek olduğunu anlatarak, bütün ekibiyle yatırımcılara ülkeyi, şehirleri, ekonomiyi anlattıklarını kaydetti. 


Satışların yüzde 20'si yabancılara yapıldı 


SEAPEARL Ataköy'de şu ana kadar satışların yüzde 40'ını tamamladıklarını belirten Özen Kuzu, bu oranın yüzde 20'lik kısmını yabancılara sattıklarını ifade etti. Kuzu, "SeaPearl Ataköy'ü eşsiz kılan denize sıfır bir konumda inşa ediliyor olması. Bir diğer ayrıcalık yine bulunduğu konum sebebiyle yüksek A getiri potansiyelinin olmasıdır" diye konuştu. 



Vatan


Geri Dön