29 / 04 / 2024

Kuzukuyusu'nda su deposu inşaatını tamamladı!

Kuzukuyusu'nda su deposu inşaatını tamamladı!

İçme suyu götürecek projenin ilk adımı olan su depolama tesisleri için harekete geçen Ereğli Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında 50 m3 kapasiteli su deposu inşaatını tamamladı...



Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri bir çok köy ve kasabaya sağlanan içme suyu hizmetini bu defada Kuzukuyusu Köyü'ne götürüyor. İçme suyu götürecek projenin ilk adımı olan su depolama tesisleri için harekete geçen Ereğli Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında 50 m3 kapasiteli su deposu inşaatını tamamladı. 


Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu sağlayacak olan bu depoya diğer hatlardan 45 m3 kapasiteli su pompalanması için gerekli olan 19 km civarındaki bir uzunluğa sahip hat çalışması gerçekleştirildi. Kısa bir süre içerisinde Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu Ereğli Belediyesi tarafından sağlanmış olacak. 


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sadece Ereğli kent merkezindeki sorunları değil, köy ve kasabalann sorunlarını da çözme noktasında gayret gösterdiklerini dile getirerek, "Ereğli, kentsel dönüşüm çalışmalarına paralel olarak bir büyüme ve gelişme içerisindedir. Aynı şekilde köy ve kasabalarımızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile bu gelişme ve büyümeye ayak uyduruyor."dedi. 


Rasyonel Gazetesi 


Geri Dön