05 / 05 / 2024

KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

KYK burs başvuru sonuçları öğrencilerin gündemini oluşturuyor. KYK burs başvurusu 15-17 Kasım tarihleri arasında alındı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak, KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim? İşte detaylar!



KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR?

KYK burs ücretinin ne kadar olduğu her öğrenci tarafından sorulmaktadır. İşte son burs ücretlerine dair detaylar; Geçtiğimiz dönem KYK burs ücreti lisans öğrencilerine 850 TL verilirken, Yüksek Lisans öğrencilerine 1.750 TL ve son olarak doktora öğrencileri için 2.500 TL verilmişti.

KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

Peki “KYK burs çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?” İşte bu ve benzeri sorulan soruların yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön