Ekonomi

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!Ekonomiye ilişkin düzenlemelere yer verilen Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilerek yasalaştı

KYK KREDİ BORÇ FAİZLERİ NE ZAMAN SİLİNECEK? KYK KREDİ BORÇLARI SİLİNDİ Mİ?

KYK kredi borçlarına dair beklenen haber geldi. Ekonomiye ilişkin düzenlemelere yer verilen Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilerek yasalaştı. Üniversite öğrencilerinin KYK kredi borçlarının faiz ve enflasyon farkları silinme kararı alındı. Ana paranın geri ödemesi için de 3 kez süre uzatılabilecek.

İşte diğer araştırılan detaylar...

 

SİGORTA PRİM BORCU ÖDENMEZZE NE OLUR?

Sosyal güvenlik primlerinin ödenmesi gerekmektedir yani bu zorunlu bir görevdir. Kurumun prim ve diğer alacakları süresi içerisinde ve tam olarak ödeme gerçekleşmez ise ödenmeyen kısmı, sürenin bittiği tarihten başlayacak şekilde ilk üç aylık sürede her bir ay için yüzde 2 oranında gecikme cezası uygulanarak artırılmaktadır.

KAÇ AY FATURA ÖDENMEZSE ELEKTRİK KESİLİR?

Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir sorusu yanıtını arıyor. Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü içinde ödenmez ise tüketicinin elektriği kesilmektedir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura ya da bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılmaktadır.

En yüksek emekli promosyon 2022 ne kadar?

Trafik cezaları nasıl ödenir?

Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?