27 / 04 / 2024

LAB2023, inşaat sektörüne yönelik programlarla özel çözümler sunuyor!

LAB2023, inşaat sektörüne yönelik programlarla özel çözümler sunuyor!

Şirketlerin isteklerine özel yazılımlar geliştiren LAB2023, özellikle enerji ve inşaat sektörüne yönelik programlarla müşterilerine özel çözümler sunuyor. Onur Özgür Özkan, "Müşterilerimizi dinliyor ve onlann problemlerini çözmelerinde yardımcı oluyoruz."



Şirketlerin isteklerine özel yazılımlar geliştiren LAB2023, özellikle enerji ve inşaat sektörüne yönelik programlarla müşterilerine özel çözümler sunuyor.
Firma olarak yazılım geliştirmenin yanı sıra bilişim danışmanlığı ve sunucu yönetimi hizmeti verdiklerini söyleyen şirket yöneticisi Onur Özgür Özkan, "Biz, müşterilerimizi dinliyor ve onlann problemlerini çözmelerinde yardımcı oluyoruz. Onlann ihtiyaçlarına göre yazılımlar geliştiriyoruz. Bu programların tüm işletim sistemlerinde çalışması, mobil ve tablet cihazlar ile uyumlu olması bizi diğer yazılım firmalarından ayırdı. Bu sayede iki yılda dört kat büyüdük. Aynı zamanda yazılımlarımızın ihracatını yaptık" dedi. Uygulamasına başladıkları projelerden de bahseden Özkan; Barondom, Birekmek, Diagnoscope ve Beyin Akademisi gibi projelerin üç aşamada hazırlandığını bildirdi. İlk aşamada dinleme ve planlama yaptıklarını anlatan Özkan, "Bu aşamada müşterilerimizi dinleyerek gerçek ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Çekiç ihtiyacı olan müşterimize balyoz vermiyoruz. İkinci aşama ise tasarım ve geliştirmedir. Müşterilerimize projeye başlamadan önce taslak çizimler hazırlarız. Böylece müşterilerimiz projenin nasıl olacağını hakkında fikir sahibi oluyor. Müşterimizin onayından sonra geliştirme aşamasına geçeriz.
Son aşama olan test ve yayınlama yönteminde ise müşterilerimizin istediği uygulama test edilip onaylandıktan sonra internet ortamına açanz. Müşterilerimizin yeni istekleri doğrultusunda tekrar birinci aşamaya döneriz ve bu süreç mükemmeli buluncaya kadar tekrarlanır" diye konuştu.
Kurum içi eğitim videoları hazırlayarak internet ortamında yayınladıkları ve üniversitelerde vermiş oldukları eğitimleri de anlatan Özkan, "Seminerlerimizde katılımcılara genel olarak kişisel ya da kurumsal, gelecek ile ilgili büyüme planlarına direkt etki edecek, yol gösterecek ve bu yolda nelerle karşılaşacaklarını öğrenerek nasıl bir planlama yapmaları gerektiği konularında bilgi veriyoruz. İnternet ortamında yayınladığımız videolar çekim olarak profesyonel olmasa da birçok kişinin faydalanabileceği konular" dedi.

Dünya Dosya

Geri Dön