30 / 04 / 2024

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Şile Projesi iskan sürecinin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Şeker GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çayırbaşı Mahallesi 733 numaralı parselde hayata geçirilen Laden Şile Evleri projesine ilişkin iskan süreci tamamlandı. 

Laden Şile Evleri nde yaşam başladı! 

Laden Şile Evleri'nde müstakil ve mutlu bir yaşam sunuluyor. Doğanın içinde denize yakın sakin bir lokasyonda yükselen proje, şirin bir sahil kasabası olarak nitelendiriliyor.

Laden Şile Evleri projesinde 42 adet 3+1 ve 6+1 olacak şekilde tripleks ve dubleks villalar yer alıyor. 6+1 konut tipli villalar 248 metrekarelik alanda, 3+1 villalar ise 174 metrekarelik alanda yükseliyor. 

Projede, yürüyüş yolu, mini basket sahası, 200 metrekareye varan müstakil bahçeler, 200 metrekarelik yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Yüzde 50'si yeşil alana ayrılan projede her villa için 200 metrekareye varan müstakil bahçeler bulunuyor. Ayrıca, projede yağmur suyu ile yeşil alan sulaması yapılıyor ve elektrikli araç şarj ünite alanları da yer alıyor. 

Laden Şile Evleri, Şile sahile 1.9 kilometre, Şile Merkeze 3.2 kilometre, Kumbaba Plajı'na ve Şile Devlet Hastanesine 5.2 kilometre, Üsküdar'a 53 ve Kadıköy'e 54 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 

Deprem yönetmeliklerine ve teknik şartnamelere uygun olarak, sağlam bir zeminde inşa edilen projede gece gündüz, 24 saat kesintisiz bir güvenlik ve hizmet desteği sunuluyor. Ayrıca projede, evlerin girişinde araçlara özel bir otopark alanı, profesyonel güvenlik personeli denetiminde kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, her evde görüntülü intercom ve yangın- duman alarmı gibi sistemler yer alıyor. 

İstanbul’un Asya’ya bakan yüzü Şile’de 11.282,54 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Laden Şile Evleri, İmrendere Mahallesi, Kızıldağ Sokak, No:20 Şile/İstanbul adresinde bulunuyor.

Koray GYO Erikli Evleri 2. Etap'ın ruhsatı alındı! Yeni proje!

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Özak GYO Maltepe projesinde tapu devri yapıldı!


Geri Dön