Yeni Projeler

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Mimarisi ve yaşanabilirliği ile dikkat çeken proje villaları 1500 metrekare arsa üzerinde 800 metrekare kullanım alanına sahip. İsveç'in "dengeli yaşam" felsefesi anlamına gelen Lagomlife villa projesi, arazide tamamen bağımsız yaşama ayrıcalığını sunuyor. 

Gölbaşı Hacılar bölgesinde yapımı devam eden toplam 39 villadan planlanan Logomlife Villaları'nın ilk etabı olan 8 villa, Haziran 2023'te tamamlanacak. Kaliteli malzemelerin en üst düzeyde ve mükemmelliğin en üst düzeyde kullanıldığı villa projesi 1500 metrekare arsa üzerine 800 metrekare kapalı alana inşa ediliyor. Ortak alanları ve keyifli yaşam koşullarıyla öne çıkan Lagomlife villa projesi, kişisel yaşam konforunu bir üst seviyeye taşıyor.

Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Lagomlife Villa projesi hakkında diğer ayrıntılar...

6+1 konutların yer aldığı projenin; opsiyonel olarak havuz kullanımı bulunuyor. Proje 7/24 güvenlikli, ayrıca kapalı ve açık otopark bulunuyor. Lagomlife Villa projesi; Kamera sistemi, jeneratör, su deposu, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. Doğa ile içice olan projeda toplam 39 villa yer alıyor. 

Proje; Koru Metro İstasyonu 14.7 km, Otobüs Durağına 441 m, Aşti Otogar'ına ise 19.3 km mesafede konumlanıyor. Lagomlife Villa projesi; Özel İncek Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne 7.2 km, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 7.4 km, Aile Sağlığı Merkezi'ne 6 km, Gölbaşı Sağlık Grup Başkanlığı'ne 7.4 km mesafede yer alıyor.

Lagomlife Villa projesine en yakın eğitim kurumu 1.3 km mesafede yer alan Hacılar İlkokulu olurken, projenin yakınında yer alan diğer eğitim kurumları Atılım Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Özel Nesibe Aydın Fen Lisesi.

Peki, projede yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılı bilgiler...

ANKARA LAGOMLİFE VİLLA PROJESİ FİYAT LİSTESİ

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen projede  sadece 6+1 konutlar yer alıyor ve lansmana özel fiyatları 17 milyon TL'den başlıyor.

Antteras Nev satışta! İstanbul Boğazı'na komşu 54 yeni konut geliyor! 

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Dia Centro Topkapı projesiyle 254 yeni konut geliyor!