16 / 06 / 2024

Laguna İdealtepe lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Laguna İdealtepe lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: Mollaoğlu İnşaat

Proje: Laguna İdealtepe

Laguna İdealtepe projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Laguna İdealtepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte Laguna İdealtepe ile ilgili tüm ayrıntılar...



Laguna İdealtepe projesi İstanbul’un en prestijli bölgelerinden birinde, denizin yanı başında Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.  Mollaoğlu İnşaat  imzasıyla hayata geçirilen projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Modern mimari anlayışıyla tasarlanan  Laguna İdealtepe  projesi 22 bin metrekarelik proje alanına sahip. Projede 1+1'den 5+2'ye kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Projede balkonlu ve dubleks teraslı konut seçenekleri de bulunuyor. 

Laguna İdealtepe projesinde konut teslimlerinin Kasım 2025'te yapılması planlanıyor. 

Laguna İdealtepe lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Laguna İdealtepe projesinde yer alan 2+1'ler 73 ile 96 metrekare, 3+1'ler de 88 ile 112 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 2 blok halinde inşa edilen projede 6 kat bulunuyor. Projede toplam 116 adet konut yer alıyor.  

Geniş pencereler ile ferah balkonların yer aldığı daireler, deniz ve şehir manzaralarını ev sahiplerinin ayağına getiriyor. Yüksek mühendislik ve tasarım standartlarına göre inşa edilen proje, ev sahiplerine huzurlu ve güvenli bir yaşam vadediyor. 

Sismik risklere karşı maksimum güvenlik sağlayacak şekilde inşa edilen Laguna İdealtepe, zengin sosyal alanlarıyla da dikkatleri çekiyor. Projede, yüzme havuzu, sauna, modern donanımlı bir spor salonu, çocuklar için renkli oyun alanları, 7/24 güvenlik, konsiyej hizmeti ve dinlendirici yeşil bahçeler gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Laguna İdealtepe projesi, Marmaray'a 1 dakika, E-5 karayoluna 4 dakika, metro istasyonuna 8 dakika, Bağdat Caddesi'ne 6 dakika, Hilltown AVM'ye 7 dakika ve Emaar Square AVM'ye 14 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Laguna İdealtepe lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

LAGUNA İDEALTEPE MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ 

Laguna İdealtepe projesinde lansmana özel olarak fiyatlar 6 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede liste fiyatları ise 6 milyon 850 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://www.laguna-idealtepe.com/

Tel: 444 8 953 

Bursa Balkan Vadilife’ta 3+1 dairelerde hemen teslim fırsatı

Ankara RISE TOWER Konutları'nda 3+1'ler 2 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Gamador Galya Center'da yüzde 25 peşinatla 12 ay 0 faiz! Teslimler 2025'te!


 


projeye sor



Geri Dön