Yeni Şirketler

Lakaza Group Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lakaza Group Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Issam Dabaj, Imad Dabaj ve Hehad Dopoj ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Lakaza Group Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Issam Dabaj, Imad Dabaj ve Hehad Dopoj ortaklığında kuruldu. 


Lakaza Group Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Hertürlü emlak hertürlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,ar azi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufahakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d)Hertürlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. e)Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Şirket amacını gerçekleştirmek için ithalat ihracat iç ve dış ticaret yapmak.



Lakaza Group Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Yeşilkent Mah.1953.Sok.Innovıa -2 Sitesi A1 Blok Apt.50a/86 Esenyurt