31 / 07 / 2024

Lal Pırlanta'da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim! Lal Pırlanta beştaş yüzük fiyatları!

Lal Pırlanta'da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim! Lal Pırlanta beştaş yüzük fiyatları!

Lal Pırlanta'da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim kampanyası başladı. Peki Lal Pırlanta'da beştaş yüzük fiyatları ne kadar? 



Şıklığın ve zarafetin tamamlayıcısı olarak binlerce kadının vazgeçilmez takısı arasında gelen beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 70 indirim kampanyası başladı. 

Pırlanta yüzükler aynı zamanda özel günde verilmek istenen özel bir hediye anlamına geliyor. Evlenme teklif etmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında gelen beştaş yüzükler binlerce kişi tarafından satın alınıyor. 

Öte yandan önemli günlerde de tercih edilen pırlanta takılar yoğun talep görüyor.  Pırlanta yüzük almak isteyen binlerce kişi bütçesine uygun pırlantanın fiyatlarını araştırıyor. Lal Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 70 indirim kampanyası başladı. İşte Lal Pırlanta fiyat listesi 31 Temmuz 2024...

Lal Pırlanta da beştaş yüzüklerde net yüzde 70 indirim! Lal Pırlanta beştaş yüzük fiyatları!

LAL PIRLANTA BEŞTAŞ YÜZÜK FİYATLARI! LAL PIRLANTA FİYAT LİSTESİ 31 TEMMUZ 2024!

0.15 karat Pırlanta Beştaş Yüzük
16.646 TL yerine 4.649 TL
Yüzde 70 İndirim

0.30 karat Pırlanta Beştaş Yüzük
29.966 TL  yerine 8.369 TL
Yüzde 70 İndirim

0.40 karat Pırlanta Beştaş Yüzük
33.296 TL  yerine 9.299 TL
Yüzde 70 İndirim

0.50 karat Pırlanta Beştaş Yüzük
46.616 TL  yerine 13.019 TL
Yüzde 70 İndirim

0.70 karat Pırlanta Beştaş Yüzük
66.596 TL  yerine 18.599 TL
Yüzde 70 İndirim

SERTİFİKALI PIRLANTA NEREDEN ALINIR?

Sertifikalı pırlanta çeşitleri nereden alınır? sorusu binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Günümüzde pırlanta takı alışverişlerini gerçekleştirebilmek için önünüze pek çok seçenek sunulmakta. Önemli olan güvenilir ve işinin ehli pırlanta satış mağazalarını tercih edilmek.  Pırlanta takı alırken, gerek fiziki gerekse internet satış mağazasıyla 7/24 binlerce kaliteli ve sertifikalı pırlanta takı çeşidine ulaşabileceğiniz en iyi pırlanta alışveriş siteleri bulunuyor ve buralardan istediğiniz pırlanta takıyı satın alabilirsiniz.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.lalpirlanta.com/

Lal Pırlanta'da yüzde 60 indirim! Pırlanta alırken neye dikkat edilmeli?

Venta Pırlanta'da yüzde 50 indirim başladı! İşte Venta pırlanta seçili ürünler!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön