28 / 04 / 2024

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

“Akıllı insanlar için akıllı evler” konseptiyle hayata geçirilen İzmir Larissa Göl Evleri'nde peşinatsız, bin TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor.



Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları!

 

İzmir Menemen’de yapımı hızla devam eden Larissa Göl Evleri, “Akıllı insanlar için akıllı evler” konseptiyle hayata geçiriliyor. Projede, “Peşinatsız, bin TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor...

 

“Şehrin içinde ama şehirden farklı” sloganı ile yola çıkan, ERDN inşaat ve Gayrimenkurün hayata geçirdiği Larissa Göl Evleri yeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor. “Bu topraklardan kazandıklarımızı bu topraklara harcıyoruz.” düşüncesinden yola çıkan ve yüzde yüz Türk sermayeli ERDN İnşaat ve Gayrimenkul’ün kendi arazisi üzerinde konumlanan projede 15.300 metrekarelik doğal bir göl var.

 

Beş etaptan oluşacak olan Larissa Göl Evleri’nin birinci ve ikinci etap satışlarının ardından üçüncü etap satışları da geçtiğimiz Eylül ayında başladı. Ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden farklı seçenekler sunulan Larissa Göl Evleri’nde, “Peşinatsız, 1.000 TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası halen devam ediyor.

 

40 bin metrekare arazi üzerine 125 bin metrekare inşaat alanına konumlanan projede yürüyüş alanları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, açık-kapalı yüzme havuzları, Türk Hamamı, sauna, squash, fitness alanları mevcut. Projede ayrıca 32 mağaza-lık “Agora Çarşı”, 250 kişilik amfi tiyatro, cep sineması da daire sahiplerinin hizmetine sunulacak.

 

İKLİME UYGUN AĞAÇLAR

 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre;  Dikey orman konseptinin hayata geçeceği Larissa Göl Evleri, bu konsepti site alanı içerisinde kullanarak Türkiye’de bir ilk olacak. Dikey orman konsepti, topraktan alı-

nan metrekarenin tekrar toprağa geri kazandırılması anlamına geliyor. Bu konsepte göre balkonlarda mevcut iklime uygun olmayan ağaçların yetişmesi yerine zeytin, üzüm, incir gibi iklim şartlarına uyumlu ağaçlarm yetiştirilmesi amaçlanıyor.

 

YAĞMUR SUYU DÖNÜŞTÜRÜLECEK

 

Doğaya, çevreye önem veren ve mevcut doğal ortamı korumayı temel ilke edinen Larissa Göl Evleri, doğanın sunduğu eşsiz doğal kaynakları kullanmanın yollarını da bir araya getirecek. Yağmur ve yeraltı suları ile ağaçların, yeşil alanların sulanması işlemleri gerçekleştirilecek, ayrıca güneş panelleri konularak bahçedeki ışıklandırmalar güneş enerjisi ile sağlanacak.

 

Günümüzde hayatın hızlı bir şekilde akıp gitmesi bu sebeple kişinin kendine, ailesine, sevdiklerine yeterince zaman ayıra-mamasma neden oluyor. Larissa Göl Evleri ise “Genç Yaşam” konsepti ile bu duruma çözümler üretmeyi planlıyor. Projede yer alan “laundry” ve “housekeeping” hizmetleri sayesinde daire sahipleri temizlik, çamaşır gibi işlerle uğraşmak yerine spor ve alışveriş yaparak, sevdikleri ve ailesi ile kaliteli zaman geçirme imkanına sahip olacak.

 

ÜNİVERSİTELİLERİN YENİ ADRESİ

 

Menemen’e 5, Aliağa ve Karşıyaka’ya 20 dakika uzaklıkta bulunan Larissa Göl Evleri, Katip Çelebi, Bakırçay, Gediz ve Celal Bayar Üniversiteleri’ne lokasyon olarak yakın olması ise ayrı bir tercih nedeni olarak görülüyor.

 

Menemen îzban, Katip Çelebi, Bakırçay ve Gediz Üniversiteleri’ne her zaman; yazın ise ayrıca Foça’ya ücretsiz shuttle hizmetleri olacak.

 

“E24” satış ekibinin çalışmaları sürerken Larissa Göl Evleri’nde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Larissa Göl Evleri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi proje alanı içinde bulunan satış ofislerinden edinmek mümkün.

 

 

Mansur ERDEN / ERDN inşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

 

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

 

"Akıllı evler sizi bekliyor"

 

45 ile 96.5 metrekare arası farklı büyüklüklerde 1+1, 90 metrekareden başlayan 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin olduğu projede tüm dairelerde akıllı ev sistemi bulunacak. "Akıllı insanlar için akıllı yatırımlar yapsınlar diye akıllı evler yapıyoruz," diyen ERDN İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, akıllı ev otomasyon sisteminin artık vazgeçilmez olduğunun altını çiziyor.

 

 

iletişim bilgileri:

Telefon: 0232 507 35 12

Web: www.larissagolevleri


Geri Dön