28 / 04 / 2024

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  



Erden İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri'nde 1.etap 2019'un sonunda başlayacak. Menemen'de inşa edilen beş etaplı projede toplam bin 200 konut bulunuyor. Larissa Göl Evleri'ndeki daireler 54 metrekare ile 152 metrekare arasında değişiyor. 

40.000 metrekarelik arazide açık sosyal alanları, amfi tiyatrosu, spor alanları ile sokakta bir yaşam oluşturuldu. Ayrıca, 15.00 metrekarelik doğal bir göletin çevresinde yer alan proje sakinlerine huzurlu bir ortam vaad ediyor. Projede, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, sinema, spor sahaları ve kapalı otopark yer alıyor. 

Larissa Göl Evleri'nin çatılarındaki güneş enerjisi panelleri ile apartman genel aydınlatmalarını ve asansörlerin elektrik ihtiyaçlarını karşılanacak. Bahçeler de güneş enerjili armatürler ile aydınlatılacak. 

Bir çok sosyal donatıya sahip Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Ödeme seçenekleri arasında, daire fiyatının yarısı şimdi diğer yarısı da teslimde ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca, yüzde 25'i peşin ödenerek kalan miktar için anında kredi kolaylığı sağlanıyor.  

Tel:(0232) 507 35 12

Web:www.larissagolevleri.com.tr

 


Geri Dön