27 / 04 / 2024

Larus Loft Göktürk fiyat listesi!

Larus Loft Göktürk fiyat listesi!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçirilen Larus Loft Göktürk fiyat listesi dahilinde fiyatları metrekaresi 2 bin 700 dolardan başlangıç gösteriyor...



Konut sahibi olmak isteyenlere 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunulan Larus Loft Göktürk fiyat listesi kapsamında daire fiyatları konum, kat ve alana göre değişiklik gösteriyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz'a bağlı Göktürk bölgesinde inşa edilen Larus Loft Konutları teslim tarihi 24 ay sonra olması planlanıyor. Proje,  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. 


Lokasyon olarak Larus Palas projesinin hemen karşısında hayata geçirilen Larus Loft Göktürk fiyat listesi dolar bazında belirlendi. Projenin ödeme planına göre yüzde 0,95 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendirme de yapılıyor.


Larus Loft Göktürk fiyat listesi!


Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandığı Kemerburgaz Larus Loft Göktürk,  20 milyon dolar yatırım bedeli ile konumlanıyor. 


İçerisinde toplam 119 adet daire bulunan Larus Loft Göktürk fiyat listesi kapsamında daireler metrekare bazında 2 bin 700 dolardan başlayıp, 3 bin 200 dolara kadar yükseliyor. Proje, 3 bin metrekare alana sahip.


Larus Loft Kemerburgaz nerede sorusuna yanıt olarak; Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede deniliyor. Projede yer alan daireler 65 metrekare ile 182 metrekare arasında alanlara sahip.


Göktürk Larus Loft projesi!

http://www.emlakkulisi.com/gokturk-larus-loft-projesi/257650


Larusloft iletişim:

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön