28 / 04 / 2024

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri!

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan arus Loft Göktürk ulaşım bilgileri kapsamında projenin adres bilgileri şu şekilde: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın Sokak. No:02 Göktürk /İstanbul...



20 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün.


Göktürk Larus Loft lokasyon olarak; Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede yaşama geçiriliyor. 


Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul İnşaat ortak projesi olarak inşa edilen Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri!


Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Göktürk Larus Loft Evleri, 119 adet daireden meydana geliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


3 bin metrekare alan üzerinde yer alan Larus Loft Residence'ta yer alan daireler , 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. 


Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk /  İstanbul


Larus Loft Evleri satış ofisi:

Telefon: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön