03 / 05 / 2024

Lavazza Forum İstanbul'da açıldı!

Lavazza Forum İstanbul'da açıldı!

İtalya'nın lider kahve markası Lavazza, Türkiye'deki hizmet ağını genişletiyor



Best İthalat İhracat Pazarlama distribütörlüğüyle Türkiye pazarında her geçen gün güçlenen Lavazza, 12 Aralık'tan itibaren Forum İstanbul'da kahve severlerle buluşmaya başladı.  

Değişik kahve lezzetlerinin yanı sıra İtalya'ya özgü makarna, sandviç ve tatlıların da mönüsünde yer aldığı Lavazza Best Coffee Shop, Lavazza'nın gelenekselleşen takvim konseptiyle donatılan farklı tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor. 

Lavazza'nın özgün kahve ürünleri ve görsellerinin ayrıcalığının yansıtıldığı  Best Coffee Shop zincirine ikinci halkayı eklediklerini ifade eden Lavazza Türkiye İcra Kurulu Üyesi Sertaç Akyüzol, 2010 yılında İstanbul başta olmak üzere büyük illerde zincire yeni halkalar ekleyeceklerini söyledi. Şu anda ikisi İstanbul'da biri Antalya'da olmak üzere toplam üç adet Lavazza Best Coffee Shop'la hizmet verdiklerini hatırlatan Akyüzol, 2010 yılsonunda kafe sayılarını 25'e yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Best Coffee Shop'ların franchise yöntemiyle açıldığını ifade eden Akyüzol, "2008 ve 2009 yılında yaşanan global kriz nedeniyle Türkiye pazarındaki Best Coffee Shop'ların sayısını temkinli bir şekilde artırmak istedik. Söz konusu dönemde gelen franchise talepleri de oldukça kısıtlıydı. Ancak 2009'un son çeyreğinde franchise konusunda ciddi başvurular almaya başladık. Şu anda bu talepleri değerlendiriyoruz. 2010 yılında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 

Forum İstanbul'da açılan Lavazza Best Coffee Shop, 92 metrekarelik iç ve 61 metrekarelik dış mekânında toplam 66 kişilik oturma kapasitesine sahip bulunuyor. 


Geri Dön