21 / 05 / 2024

LAZZONI 8 katlı dev mağazasını Florya'da açtı!

LAZZONI 8 katlı dev mağazasını Florya'da açtı!

Yaklaşık 50 yıllık mazisi olan LAZZONI, toplamı 4.100 M2 olan 8 katlı dev mağazasını İstanbul Florya'da hizmete açtı. Beşyol E5 üzerinde bulunan LAZZONI Florya Mağazası, markanın İstanbul"daki yedinci adresi oluyor



Sekiz kat üzerine kurulu ve toplam 4.100 m ²"lik bir alana sahip olan dev mağaza, Türkiye"deki en büyük LAZZONI showroom"u olma niteliğini taşıyor. Florya mağazasının açılışı, iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. LAZZONI yetkililerini hazır bulunduğu açılışta, koleksiyonun en yeni ürünlerinden biri olan Marman isimli gardırobun lansmanı da yapıldı. çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış kokteyline katılanlar, Latin müziği dinletisi eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.

ekovizyon.com'a konuşan LAZZONI Genel Müdürü Aykut Coşkan, Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 24 mağazada faaliyet gösterdiklerini belirterek devamla şöyle dedi; ' Lazzoni'nin yaklaşık 50 yıllık mazisi var.Osman Kababulut tarafından kurulmuş. Önce doğrama atölyesi, daha sonra mutfak imalatı ve daha sonra da kardeşlerindne ayrılmasından sonra da oğlu Yaşar Kababulut tarafından 'Lazzoni' markası oluşturulmuş. Lazzoni markası 2003 senesinde faaliyete geçmiş. Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 24 mağazada faaliyet gösteriyoruz. İstanbul'da 2 yılıdır 2 kat ile hizmet veren mağazamızın 2 katını da hizmete sokarak müşterilerimizin beğenisine sunduk. Lazzoni üst gurup tüketiciye ve B Plus müşteriye hitap ediyor. Kendine özgü çizgileri var. Diğer mobilya markalarından Lazoniyi ayıran en büyük özellikği modül bazında satış yapıyor ve tüketicini isteğine göre evinde ölçüleri alınıp mimari projeleri çizilerek bilgisayar ekranında projelendiriliyor. Ondan sonra müşterinin düşlediği ve hayal ettiği ürünü satın alması sağlanıyor. Üretim stoklardan değil kendi adına yapılarak belli bir süre içerisinde gönderiliyor. Ankara'da 25 bin M2'lik fabrikamız var. AR-GE'miz de o bünyede. 4 kişilik genç bir AR-GE ekibimiz var'

Dünyaca ünlü markalar LAZZONI Florya Mağazası"nda

Florya mağazasında; LAZZONI Mobilya"nın ürün yelpazesi içinde yer alan oturma gruplarından yatak odalarına, yemek odalarından duvar ünitelerine ve aksesuarlara kadar tüm ürünleri bulmak mümkün. Mağazadaki parlak, lakeli ve klasik tarza sahip ürünler ise LAZZONI"nin yeni markası Onni etiketini taşıyor. LAZZONI Florya Mağazası"nda dünyaca ünlü İtalyan markası Nicoletti Home"un koltukları da müşteriler ile buluşuyor. Özellikle deri koltukları ile uluslararası üne sahip Nicoletti Home"un 2010 koleksiyonundaki en şık koltuklar, 70 ülke ile aynı anda Florya mağazasında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Türkiye"de on ilde; yurt dışında ise KKTC, Senegal ve Newyork Manhattan"da mağazaları bulunan LAZZONI"nin Florya"daki yeni adresi ile mağaza sayısı 25"e yükseldi. Marka, yurt içindeki yapılanmasının yanı sıra, ABD ve Senegal"deki mağazaları ile uluslararası pazarda dünya devleriyle aynı kulvarda yarışıyor.
Adnan ATEşž


Geri Dön