02 / 05 / 2024

Lazzoniden bayram sofralarına özel tasarımlar!

Lazzoniden bayram sofralarına özel tasarımlar!

Dostlukların hatırlandığı, doyumsuz sohbetlerin yapıldığı bayram sofrası geleneği, Lazzoni Mobilya ile geçmişten günümüze taşınıyor. Klasik ile moderni, estetik bakış açısı ile bir araya getiren bu özel tasarım, el işçiliğinin en güzel örneklerinden birin



Dostlukların hatırlandığı, tadı doyumsuz sohbetlerin yapıldığı bayram sofrası geleneği, Lazzoni Mobilya ile geçmişten günümüze taşınıyor. Lazzoni koleksiyonundaki Onni markalı tasarımlarından biri olan klasik yemek odası tüm aile bireylerini etrafında topluyor. Klasik ile moderni, estetik bakış açısı ile sağlamlığı bir araya getiren bu özel tasarım, el işçiliğinin en güzel örneklerinden birini sergiliyor.

Genel hatları ile 70li yılların formunu taşıyan yemek odası takımı, geçmişten aldığı ilhamı günümüzün modern çizgileri ile harmanlıyor. Ağırlıkla krem rengi mat lake çalışılan bu yemek odası, açık renk laminat parkelerin kullanıldığı salonlarda, zeminle görkemli bir uyum sağlıyor.

Son derece şık bir tasarıma sahip takımda; dört kapaklı konsol, sekiz kişilik açılabilir bir yemek masası ve konsept ile bütünlük taşıyan sandalyeler yer alıyor. Konsoldaki klasik çizgileri vurgulayan pirinç kulplar, yemek masasının ayakları ile uyum sağlarken, sandalyedeki zarif kıvrımlar ise konsepti tamamlıyor.

Tasarımın en önemli özelliklerinden biri de üretiminin birçok aşamasında el işçiliğinin yoğun olarak kullanılması. Zamanın ruhunu yansıtan, aynı zamanda geçmişe modern bir yorum katan bu yemek odasındaki parçaların büyük bir bölümü özenli bir el işçiliği ile üretiliyor.


www.lazzoni.com.tr

 


Geri Dön