29 / 04 / 2024

Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım'da!

Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım'da!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım tarihleri arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde düzenlenecek.



İnşaat sektörünün önde gelen uluslararası etkinliklerinden birisi olan “Le Mondial du Bâtiment” fuarı, 6-10 Kasım ​2017 tarihleri ​arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde gerçekleşiyor.


Dünyanın önde gelen etkinlikler organizatörü olan Reed Expositions tarafından iki yılda bir organize edilen ve her türlü inşaat malzemesinin tanıtıldığı fuar, bu yıl “İnterclıma, Elec, İdéobaın BATIMAT” adı altında açılıyor. Fuar da bugünün ve yarının binaları için inşaat malzemeleri ve çözümleri sergiliyor. Fransa İstanbul Başkonsolosluğu Business France, Ticaret Müşaviri Alper Ünal, fuarın Türk işadamları için çok önemli bir pazar olduğunu söylüyor. Ünal’ın bu konudaki görüşleri şöyle;


“Fransa’daki inşaat sektöründe 2017 yılında yüzde 3,4’lük bir artış öngörülüyor. Bu nedenle 2017 Le Mondial du Bâtiment, fuarı, Türkiye’deki karar vericiler, satın alma yetkilileri ve montajcılar için büyük bir pazar. Bu büyüyen pazardan Türk üreticilerin yararlanmaları için de bir fırsat. “İnterclıma, Elec, İdéobaın BATIMAT” bu yıl da farklı ziyaretçi profilinin beklentilerini karşılamak için sayısız yenilik sunuyor. Fuarda inşaat sektöründeki eğilimler ve değişiklikler, 5 temada odaklandırıyor. Bunlar, sektörde konfor ve enerji, yaşayan banyolar, iç mekânlar; sürdürülebilir inşaat, geleceğin inşaatlar ile mimari perspektifler konuları”.


VİZELERDE YARDIMCIYIZ


Business France Ticaret Müşaviri Alper Ünal, fuarın Türkiye’den gidecek olanlar için büyük fırsatlar taşıdığının da altını çizerken “Dış ülkelerden gelenler hükümetin karar alıcıları ile de iş toplantıları, konferans oturumları gibi olanaklarla görüşme fırsatı da bulacak. Fransız Uluslararası Ticaret Kulübü, ihracat ile iş ilişkilerini optimize etmek isteyen tüm profesyoneller için toplantılar ve iş fırsatları sunacak. Biz de Business France- Fransa İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirliği olarak fuara gidecek olan işadamlarını vize almalarında yardımcı olacağız” diyor.


Geri Dön