03 / 05 / 2024

Lekule Kartal fiyat listesi!

Lekule Kartal fiyat listesi!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Zemin+18 kat olarak tasarlanan Lekule Kartal Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Lekule Kartal fiyat listesi...



Dairelerin teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Lekule Kartal Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede kat bahçeli, adalar ve deniz manzaralı daireler yer alıyor.


Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Lekule Kartal fiyat listesi dairelerin büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede 7 farklı daire alternatifi bulunuyor.


Oflaz İnşaat imzası taşıyan Kartal Lekule Evleri projesinde 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Projede havuz cafe, fitness center, açık havuz ve çocuk parkı gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Lekule Kartal Residence;  E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na ise 3 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


Lekule Kartal fiyat listesi!

1 oda 1 salon daireler 280 bin TL, 

2 oda 1 salon daireler 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Lekule Kartal Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Lekule Kartal satış ofisi 

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön