28 / 04 / 2024

Lekule Kartal ödemeleri!

Lekule Kartal ödemeleri!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutların 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Lekule Kartal ödemeleri...



Oflaz İnşaat imzası taşıyan Lekule Kartal Konutları 'nda 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişen alanlardan oluşan daireler bulunuyor. 


Lekule Kartal ödemeleri kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesinde fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, kafeler, otopark ve güvenlik de mevcut. 


Yakacık Lekule Kartal 'da 1+1 ve 2+1 olmak üzere 7 farklı konut tipleri yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kartal Le Kule Konutları Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,  Marmaray  hattına 2 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Aydos Ormanı'na 5 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Real AVM 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Lekule Kartal ödemeleri!

Satış süreci devam eden Kartal Lekule Evleri 'nde ön satışlara özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 120 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Lekule Kartal iletişim

Telefon: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön