Teknoloji

Lenovo’nun yeni fiyat performans odaklı oyun bilgisayarları LOQ gençlerin kıskacında!

Legion modelleri ile oyun sektöründe öne çıkan Lenovo, fiyat performans odaklı yeni oyun bilgisayarı markasını duyurdu. LOQ, uygun fiyatları ile öne çıkmak istiyor. İşte detaylar… Lenovo için bugüne kadar bu markayı Legion oluştursa da Lenovo yeni bir model daha duyurdu

Birçok bilgisayar üreticisinin ayrı bir marka adı altında bir oyun departmanıyla dikkat çektiği biliniyor. Lenovo için bugüne kadar bu markayı Legion oluştursa da Lenovo yeni bir model daha duyurdu. Oyun bilgisayarlarını kalite algısı yüksek Legion markası adı altında bir araya getiren Lenovo, daha fiyat performans odaklı yeni oyun bilgisayarı markasını LOQ’yu duyurdu.

 

LENOVO LOQ, UYGUN FİYATLARI İLE ÖNE ÇIKMA PEŞİNDE

Shiftdelete.net’in haberien göre, Lenovo yeni LOQ serisi oyun bilgisayarları ile rakiplerinin arasına giriyor. Asus-TUF Gaming, Acer-Nitro, Dell G-Serisi, HP-Victus ve MSI-Cyborg gibi daha bütçe dostu rakiplerinin gerisinde kalmayan Lenovo, LOQ 15, 15i, 16 ve 16i modellerinin fiyatını 900 dolardan başlatıyor. Bu modellerin en pahalısı ise bin 150 dolar fiyat etiketiyle öne çıkıyor.

Lenovo’nun yeni fiyat performans odaklı oyun bilgisayarları LOQ gençlerin kıskacında!

Legion serisine benzer bir tarza sahip olan yeni LOQ modellerinde en büyük farkı ise alüminyum yerine kullanılan plastik bir gövde oluşturuyor. Bunun yanı sıra LOQ modelleri 240 Hz ekran tazeleme hızı yerine 2.560 x 1.600 çözünürlüğe sahip 165 Hz yenileme hızına sahip ekranlarla donatılacak.

BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİYLE DE DİKKAT ÇEKİYOR!

Yeni dizüstü bilgisayarların özelliklerine geçecek olursak; adlarından da anlaşılacağı üzere iki farklı ekran boyutu ile gelecek olan modellerde AMD ve Intel işlemci seçenekleri yer alıyor. ‘i’ takısı alan modellerde Core i7-13700H işlemciler kullanılırken diğer modeller ise AMD Ryzen 7 7840HS’den güç alacak. Tüm versiyonların ise 16 GB DDR5 RAM ile donatıldığını belirtelim.

Diğer yandan LOQ modellerinde NVIDIA imzalı ekran kartları bizleri bekliyor olacak. Giriş seviyesinde RTX 3050 ile sunulacak modellerin en üst seviyesinde ise RTX 4060 yer alacak. Lenovo daha üst düzel ekran kartlarını ise Legion serisine saklamış gibi görünüyorç

Lenovo LOQ serisinin özellikleri için: www.lenovo.com/tr/tr

Xiaomi Redmi Note 11 şok eden çılgın indirim! BİM, Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Lenovo Ideapad en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir