27 / 04 / 2024

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.



Ziyaretçilerine açık havada alışveriş fırsatı sağlayan, Kurtköy’ün en büyük markalı konut projesi olan Lens Yaşam Merkezi'nde Türkiye’nin en büyük açık hava konseptli çarşısı bulunuyor. Koronavirüs sürecinin sürdüğü bu zamanlarda AVM’ler açılmaya başladı. Lens Yaşam Merkezi de açık hava çarşısı olması nedeniyle ziyaretçilerinin kaliteli ve sağlıklı alışveriş yapma imkanı sunuyor. 

Tüm mağazaların temizlenerek dezenfekte edildiği ve tüm önlemlerin alındığı Lens Yaşam Merkezi, aynı zamanda geleceğin yeni nesil alışveriş anlayışı olan açık hava yaşam merkezi dönemine başlıyor.

Konuyla en dikkat çeken, son dönemlerde İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy’deki Lens Yaşam Merkezi; İstanbulluların yeni cazibe merkezi olmayı planlıyor. İstanbul Kurtköy’de alışveriş hayatına yeni bir nefes getiren Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nin en büyük özelliği, ziyaretçilerin sokaklarda veya caddelerde dolaşırken alışveriş yapma keyfini veriyor. 

Her yaştan insanın ihtiyacını cevaplayacak Lens Yaşam Merkezi; e-bebek, Migros, Sahan, Big Chefs, Happy Moons 100’e yakın seçkin mağazası, keyifli vakit geçirilecek kafeleri ve sosyal aktivite alanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek tüketicilerin hem yemek yiyip hem de alışveriş yapabilme olanağı sağlıyor. Son dönemde yükselişe geçen açık hava konseptine sahip Lens Yaşam Merkezi, İstanbulluların özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde nefes alabilecekleri keyifli zaman geçirebilecekleri bir yer olmasıyla da fark yaratıyor.
 


Geri Dön