Ticari

Levent Ferko Signature'de metrekaresi 8 bin 200 dolar!

FERKO İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signatııre büyük ilgi görüyor. Proje lansmanının üzerinden dört ay gibi bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu...

FERKO İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signatııre büyük ilgi görüyor. Proje lansmanının üzerinden dört ay gibi bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. 

Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi. 


METREKARESİ 8.200 DOLAR 

Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek Ferko Signature'ın 30 ayda tamamlanması hedefleniyor. Proje, 2 ofis bloku ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofislere satışla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofisleri ise kiracıları bekliyor. Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 ila 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Sabah