29 / 04 / 2024

Levent Life Residence'da 5 bin dolar kira garantisi!

Levent Life Residence'da 5 bin dolar kira garantisi!

İstanbul'un merkezi noktalarından birinde Levent'te İmaj inşaat tarafından inşa edilen Levent Life Residence'ta yaşam başlıyor. 64 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen 17 farklı tipte daireden oluşan proje, lokasyonuyla da dikkat çekiyor



İstanbul'un merkezi noktalarından birinde Levent'te İmaj inşaat tarafından inşa edilen Levent Life Residence'ta yaşam başlıyor. 64 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen 17 farklı tipte daireden oluşan proje, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Projede stüdyo daireler 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 1 + 1 daireler 375 bin dolardan, 2+1 daireler 550 bin dolardan, 3+l'ler 650 bin dolardan ve 4+1 daireler ise 847 bin dolardan satışa sunuluyor. İmaj İnşaat, ev ve ofis rahatlığını bir arada sunduğu 'Levent Life Residence' projesinde satış hizmetinin yanı sıra kiralama hizmeti de veriyor.

Böylelikle projeden daire alanlar dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecek. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecek.

KİRALAMA DÖNEMİ BAŞLIYOR
Levent Life Residence'ta stüdyo daireler ortalama 1000 dolara, 1 + 1 daireler bin 500 dolar ile bin 750 dolara, 2+1 daireler ise 2 bin ile 3 bin dolar arasında kiraya verilebilecek. Ofislerin kira getirileri ise 2 bin dolar ile 5 bin dolar aralığında olacak. Projede fitness center, buhar odası, sauna, vitamin kafe, Türk hamamı, yüzme havuzu, solaryum, masaj odaları, kids club, Levent Life kafe & restoran, cep sineması, kuru temizleme, araç kiralama, vale servis, kapalı otopark, akıllı ev sistemleri, kişiye özel ile ısıtma ve soğutma sistemleri bulunuyor.

Habertürk


Geri Dön