27 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe Konut Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Levent Loft Bahçe Konut Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Akfen GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen ve konut tesliminin hemen yapıldığı Levent Loft Bahçe Konut Projesi'nde metrekare birim fiyatı 6 bin dolar...



Levent Loft Bahçe, Akfen GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. İnşaatına 2008'de başlanan ve yaşamın var olduğu Levent Loft Bahçe Konut Projesi, 82 konuttan meydana geliyor.

Alanları 100  metrekare ila  210 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 konutlardan meydana gelen Levent Loft Bahçe'de fiyatlar 500 bin dolardan başlayarak 1 milyon 700 bin dolara kadar yükseliyor.

şžimdiye kadar 65 adet konutun satıldığı projede metrekare birim fiyatı 6 bin dolar olarak belirlendi.

Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan œloft konseptinin Türkiye"deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft"dur. Doğa-dostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyan 22 katlı blok, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip. çeşitli büyüklük ve tiplerde loft konutlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava / peyzaj mekanları oluşturuluyor. İstanbul"un en değerli caddelerinden Büyükdere Caddesi"nde bulunan Levent Loft Bahçe, bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunmakta... Dinamik bir kent olan İstanbul"da, yüksek teknoloji ve yeniliklere yönelmiş kent yaşamının belirlediği gereksinimler bu konsept içinde çözülüyor. Yüksek tavanlar, kesintisiz alanlar, mümkün olduğu kadar az kullanılan duvarlarla, ana yapı strüktürünün ve hatta altyapının gizlenmediği, loft ruhunu taşıyan uygulamada özenli bitişler konutlara farklı bir tarz kazandırıyor. Tasarımın bir parçası olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri, brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlanan Levent Loft Bahçe, yükselerek kazandığı manzaradan optimum yararlanmak üzere tabandan tavana uzanan tek parça geniş camlarla, katlar arasında yer alan   iç bahçeleriyle yeni ve liberal bir loft ve yaşam anlayışı sunuyor. Tavan yüksekliği ise 3.30m.

22 katlı tek bir bloktan meydana gelen Levent Loft Bahçe'yi  Tabanlıoğlu Mimarlık tasarladı.

Her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 m ²"lik SPA& Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odaları, kuaför, kuru temizleme ve İtalyan restoranı Fratelli La Buffala.

www.leventloft.com  

0 212 270 81 18

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön