Advertorial

LeventLIFE konut ve ofislerinde hızlı prim getirisiyle!

Levent bölgesinde Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimiyle hayata geçen LeventLIFE’a ilgi büyük. yüzde 50’den fazlasının satışlarının tamamlandığı projenin teslimi 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.


LEVENTLIFE AVANTAJLI KONUT VE OFİS SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!


İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olarak bilinen Levent’te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 Milyon Dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor. Rezidans ve ofis olmak üzere iki kule şeklinde yükselen LeventLIFE’ın %50’den fazlasının satışı kısa sürede tamamlandı.


LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office, 100 Milyon Dolarlık yatırımla hayata geçiyor. A+ konseptten oluşan 144 rezidans daire ile yaşayanlarına şehrin merkezinde bulunması, kolay ulaşımı ve estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor. Konforlu rezidans hizmetiyle Levent’te yükselen LeventLIFE Residence II’de, 58 metrekareden 232 metrekareye kadar farklı tercihlere hitap eden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse konut seçenekleri yer alıyor. Teslimleri 2016 yılı sonunda yapılacak proje fiyatları 375 bin dolardan başlıyor.


Konfor, yalınlık, güven ve teknolojiyi uyumla bir araya getiren LeventLIFE Residence II, ‘akıllı ev’ konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Rezidans içerisinde kullanılan ankastre eşyalar, vitrifiye ve armatürler gibi tüm malzemeler lider markaların imzasını taşıyor.  


www.leventlife.com