Perakende

Lezzetli mutfakların vazgeçilmezi Kormaz'dan online özel indirim kampanyası! İşte 19 Eylül 2022 Korkmaz fiyat listesi

Korkmaz, online mağazası korkmazstore.com.tr üyelerine özel indirim kampanyası başlattı. Kampanya küçük ev aletlerinden pişirme grubuna, servis takımından bıçak setlerine her gruptan ürünü kapsıyor. İşte Korkmaz fiyatları...com

Paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri ve sofra ürünleri üretimiyle ülkemizin önemli dünyanın ise sayılı markaları arasında yer alan Korkmaz, online mağazası korkmazstore.com.tr üyelerine özel indirim kampanyası başlattı. Kampanya küçük ev aletlerinden pişirme grubuna, servis takımından bıçak setlerine her gruptan ürünü kapsıyor.

 

Kuruluşundan bu yana 45 yılı aşkın süredir istihdama ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Korkmaz, nitelikli iş gücü ileri üretim teknolojisi, Ar-Ge yatırımları, örnek çevre ve atık yönetimi, ulusal ve uluslararası alanda yaptığı marka yatırımları ile dikkat çekiyor.

 https://www.korkmaz.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Eylül 2022 tarihinde saat 00.40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,26 Türk Lirası, euro 18,29 Türk Lirası, altının gramı ise 984 Türk Lirası değerinde.

Korkmaz’da Eco Twin Kahvaltı seti yüzde 50 indirimli. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Korkmaz kahve makinelerinde muhteşem indirim! Fiyatı tam 400 TL düştü! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Korkmaz Perla tencere setlerinde yüzde 25 indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…