Beyaz Eşya

LG bulaşık makineleri kaç lira? LG bulaşık makineleri ne kadar? İşte Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri yenilenen teknolojik özellikleri sayesinde işlerimizi daha da kolaylaştırıyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili makinelerin fiyatlarını merak ediyor. Peki, LG bulaşık makineleri kaç liBu kapsamda LG markalı bulaşık makineleri en çok aratılanlar arasınd ayer alıyor

Bulaşık makinesi almayı düşünenler hem gelişmiş teknolojili hem uygun fiyatlı hem de şık tasarımlı ürünlerin fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda LG markalı bulaşık makineleri en çok aratılanlar arasınd ayer alıyor. Sessiz çalışma ile dayanıklı ve çok yönlü performans özellikleri ile LG bulaşık makineleri size rahat bir hayat sunuyor. 

Peki, LG bulaşık makineleri ne kadar? LG bulaşık makineleri kaç lira? LG bulaşık makineleri  kaç TL? İşte LG bulaşık makineleri fiyat listesi ve özellikleri 26 Ağustos 2022...
 

LG BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ 
 

LG Bulaşık makineleri, bulaşıklardaki zorlu yiyecek kalıntılarını doğal olarak çıkartmak için kaynayan suyun yüksek yüksek buharı sayesinde hızlı bir şekidle çıkarma özelliğine sahip.

Inverter DirectDrive motor teknolojisi sayesinde  kombine edilen multi-motion yıkama kolları, QuadWash, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla geniş bir temizlik sunuyor.

Çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen kolay raf sistemi ile tüm eşyalarınızı rahatlıkla sığddırabilirsiniz. Tek dokunuşla, üst rafın yüksekliğini herhangi bir raftaki daha uzun nesnelere yer açmak için üç farklı seviye de ayarlama özelliğine sahip. 

LG bulaşık makinelerindeki Dual Zone Wash (Çift Bölge Yıkama) özelliği ile aşırı kirli tencere ve tavalarınızı güçlü bir şekilde yıkar. Bu seçenek üst ve alt raflarda püskürtme yoğunluğunu değiştirmenize izin verir. 

Peki, LG bulaşık makineleri ne kadar? LG bulaşık makineleri kaç lira? LG bulaşık makineleri  kaç TL? İşte LG bulaşık makineleri  26 Ağustos 2022...

 

LG BULAŞIK MAKİNESİ 26 AĞUSTOS 2022 FİYAT LİSTESİ

LG DFC325HD 8 Programlı Metalik Siyah Buharlı Bulaşık Makinesi 
FİYATI:13,669 TL


LG DFC512fW 8 Programlı Bulaşık Makinesi

FİYATI: 9,297 TL

LG DFC512FP 8 Programlı Bulaşık Makinesi Metalik Gri 

FİYATI: 11,408 TL


LG DFC425FP 14 Kişilik 8 Programlı Buharlı Metalik Gri Bulaşık Makinesi
FİYATI: 12,956 TL

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 19:58'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,20 Türk Lirası, altının gramı ise 1026 Türk Lirası değerinde. 

 

Bu fiyata başka yerde yok! LG No Frost Buzdolabı 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Kadınlar için olmazsa olmaz! Philips saç düzleştirici fiyatları ne kadar? Philips saç düzleştirici fiyat listesi

Beko'da robot süpürgeler 5 bin 499 TL'den başlıyor! Herkes bu süpürgeleri konuşuyor! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi