29 / 04 / 2024

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?



 LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi
10 yıl motor garantili bulaşık makinesi 14 kişilik yıkama kapasitesiyle işlem görür. E enerji sınıfıyla çalışan cihaz aynı zamanda enerjiden tasarruf ettirerek bütçenize katkı sağlar.

LG Bulaşık Makinesi, bulaşıklardaki zorlu yiyecek kalıntılarını doğal olarak çıkartmak için kaynayan suyun yüksek sıcaklıklı buharını kullanarak bulaşık yıkar ve verimli sonıuç elde edilmesini sağlar. Yeni geliştirilen TrueSteam™, bulaşıklarda ışıltılı temizlik ortaya koyuyor. Ön buhar seçeneği olan bu program kullanıcılarına en yüksek seviyede temizlik sunuyor. TrueSteam™, geleneksel modellere kıyasla su lekelerini 50% oranında azaltarak etkili bir yıkama gerçekleştiriyor.

10 yıl garantili Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile kombine edilen multi-motion yıkama kolları, QuadWash™, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik ortaya koyuyor.LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde yer alan TurboMotion ile multi-motion yıkama kolları suyu her yana püskürterek yıkama alanının kapsamını 30%* arttırıyor.

Ayarlanabilir Sepet Katlanır dişleri kullanarak her şekil ve boyuttaki bulaşıklarınızı kolaylıkla yerleştirmenizi sağlıyor. Kolay Yükseklik Ayarı Yerleştirme alanını optimize etmek için tek dokunuşla üst rafın yüksekliğini ayarlamanız mümkün oluyor. LG Inverter DirectDrive motor sistemi, dayanıklı, çok yönlü ve sessiz bir performans sergileyerek su sirkülasyonunu ve püskürtme şiddetini kontrol altına alıyor. 10 yıl garantili DirectDrive motoruyla LG Bulaşık Makineniz üstün bir performans sergiliyor.

Peki LG bulaşık makinesinde yer alan ThinQ™ fonksiyonu ne işe yarıyor? Cihaz indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön