Dekorasyon

LG Electronics, 30 Mart'ta Wedding Fest'te!

LG Electronics Wedding Fest standında evlilik hazırlığı yapan çiftleri özel şovlar ve etkinliklerle ağırlayacak...

LG Electronics, 30 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Wedding Fest etkinliğinde beyaz eşya standıyla ziyaretçileri ağırlayacak. La Cucina Italiana işbirliğiyle LG standında, profesyonel şeflerin hazırladığı gurme lezzetler, özel şovlar ve sertifikalı seminerler ziyaretçileri bekliyor. 


En yeni düğün konseptleriyle güncel ev yaşamı trendlerini buluşturan Wedding Fest, bu yıl LG Electronics Beyaz Eşya Bölümü’nün keyifli, eğitici ve eğlendirici katılımıyla renklenecek. Etkinliğin başladığı sabah saatlerinden akşama kadar LG standında özel aktiviteler gerçekleştirilecek. EKS (Eyüp Kemal Sevinç) Mutfak Akademisi şeflerinin hazırladığı grume lezzetlerin gün boyu katılımcılara ikram edileceği etkinlikte, dünyaca ünlü bıçak markası Victorinox, özel bir bıçak şovu gerçekleştirecek. Victorinox eğitimli şefinin eğlenceli bıçak şovunun ardından tanınmış fotoğraf sanatçısı Mehmet Ateş, yemek fotoğrafçılığı konusunda seminer verecek. Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanacak katılımcılar, yemek fotoğrafçılığının incelikleri hakkında bilgilendirilecek.

 

Wedding Fest’i ziyaret edecek evlilik hazırlığı yapan çiftler LG Electronics’in standında, markanın her segmente uygun, birbirinden özel tasarımlı beyaz eşya ürünlerini görme, inceleme ve tanıma fırsatı da bulacak. Öte yandan Wedding Fest ziyaretçileri ev dekorasyonu, düğün sofrası, organizasyon, çiçek ve pasta sunumları hakkında bilgi alabilecek.